010- 22 64 66 5 Bert: 06 18311151 Loes.arends@hetnet.nl

Yoga retraiteweekend

Abdij Nazareth te Brecht

Ook zin in rust, natuur, yogaoefeningen, stille wandeling en meditatie? Dat kan! 1 keer per jaar kunt u deelnemen aan onze yoga- retraiteweekend in de abdij O.L. Vrouwe van Nazareth te Brecht bij de Cisterciënzer zusters.

Brecht

Brecht ligt in België, ongeveer 70 km van Barendrecht, iets ten noorden van Antwerpen. De abdij wordt omgeven door weilanden en bosschages.
De prijs voor deze dagen bedraagt € 195 (2019) all in: logies, alle maaltijden, koffie/thee en yogalessen. Je moet wel eigen lakens en handdoeken meenemen, of ter plaatste huren. Een aanmelding is definitief zodra de kosten voldaan zijn.
Er kunnen 8-14 mensen mee.Het weekend gaat door bij voldoende deelnemers. Bij afmelding worden de gemaakte kosten in rekening gebracht en kan geen volledige restitutie verkregen worden.

Voorlopige planning:

vrijdag 15.00- 18.00 uur: aankomst thee en broodmaaltijd in stilte, ‘s avonds: yoga en meditatie.
Zaterdag : 2 keer yoga en/of meditatie, een film over het leven van de zusters en een meditatieve wandeling naar Westmalle.
Zondag : 2 keer yoga/meditatieles; 15.00- 16.00 afscheid.

Als je wilt kun je iedere dag aan de 7 ! gebedstijden deelnemen: lauden, vespers e.d., zelfs ‘s nachts en ’s morgens vroeg. Het is een bijzondere ervaring om ze allemaal een keer meebeleefd te hebben; ze zijn allemaal anders.

De volledige planning, een routebeschrijving en verdere informatie krijg je een aantal weken van te voren. Deelnemers die nooit aan yoga hebben gedaan, graag eerst een proefles bij mij volgen.